5 подаръка за приятели със страст към технологиите

0

Всеки път, когато предстоят рождените дни на приятели, възниква един и същи въпрос. Какви подаръци да им купя?

Ако си заобиколен от приятели, любители на технологиите, днес е твоят щастлив ден, защото ние сме тук и ще ти помогнем с някои идеи.

И тъй като страстта към джаджите не трябва да се ограничава единствено до телефон с добра камера, ние те молим да ни позволиш да те вдъхновим с аксесоари и устройства, които, надяваме се, ще предизвикат усмивка на лицата на твоите приятели.

Ето и нашите предизвикателни предложения!

1. Преносим принтер.
Преносимите принтери са много по-малки от обикновените и са идеалният начин да увековечиш безценни моменти с приятелите си. Това прави тази опция за подарък идеална за годишнина. Принтерите от този тип са съвместими с почти всеки тип смартфон. Например, ако притежаваш iPhone 14, всичко, което трябва да направиш, е да изтеглиш приложението за принтер от App Store и да се насладиш на безценните моменти с любимите си хора чрез Bluetooth.
Повечето от приложенията имат функции, предназначени да ти помогнат, включително за редактиране на снимки чрез използване на филтри, стикери или чрез регулиране на рамката. Преносимостта, разбира се, е най-предпочитаната характеристика на този тип принтер, тъй като той може да се носи навсякъде, където е необходимо.
Освен това може да отпечаташ не само моментните снимки, които правиш, но и различни други снимки от твоята галерия.

2. Светлини със сензори за движение.
Красотата на технологията се крие не само в нейната функционалност и производителност, но и във факта, че може да присъства във всякакви моменти от ежедневието ни. Една обикновена на вид стая може да се превърне в истинско вълшебство с помощта на светлини със сензор за движение.
Искаш да създадеш една интимна атмосфера – ето прекрасна възможност – може да избереш топли цветове от палитра,които ще облекат стаята ти в приятна и дискретна светлина. Освен това би могъл да ги монтираш точно под леглото. Сензорите карат светлината да се включва само когато се движиш. По този начин, събудиш ли се посред нощ, няма нужда да включваш силното и досадно осветление на тавана.
Тези прости, но ефективни функции го правят идеална идея за неочакван подарък.

3. Спортна видеокамера.
Специално създадените за авантюристи видеокамери са подходящ подарък за приятели, обичащи да ходят на походи през уикенда. За разлика от други видове камери, тези могат да се закрепват към кормилото на велосипеда или каската, имат малки размери и разширени възможности за улавяне на моментите, когато адреналинът е максимален.
Тъй като зимата наближава, спортните видеокамери са фантастична идея за подарък за приятели, които обичат приключенията по ски пистите. Преди да направиш покупката, важно е да се увериш, че аксесоарите, които се доставят с продукта, са достатъчни, за да заснемеш преживяванията, така че да не се налага да плащаш много повече за допълнителни аксесоари, които биха били доста скъпи.

4. Антимикробни чаршафи.
Иновациите, които идват с технологиите, не спират до дребните аксесоари, а често играят полезна роля за твоята защита. Дори и на пръв поглед да не изглежда така, леглото, в което спиш, е пълно с микроби и бактерии, които могат да повлияят на здравето ти. Ако искаш да направиш услуга на приятелите си и в същото време да ги изненадаш с оригинален подарък, може да им закупиш антимикробни чаршафи. Създадени са така, че да елиминират натрупаните по спалното бельо микроби,тъй като са изработени със специални вещества. Освен това имат свойство за регулиране на температурата, което предоставя повече комфорт по време на сън.
Така усещането за току що сменено бельо се запазва за по-дълго. Твоите приятели със сигурност ще ти благодарят, защото мислиш и за тяхното благополучие, а не само за забавление!

5. Уред за дезинфекция на четка за зъби.
Оставаме в областта на джаджите, предназначени да се грижат за твоето здраве, като добавяме към списъка с предложения и уред за дезинфекция на четка за зъби. Той използва мощна UVC светлина за стерилизиране и дълбоко почистване на четката след всяка употреба. Проучванията показват, че UVC светлината има антимикробни свойства и по този начин помага да се избегне образуването на кариес или заболяване на венците. Уредът се предлага в няколко размера, той е електрически и заедно с това е лесно преносим.
Това е перфектен подарък за по-малки поводи, като имен ден, и е страхотна идея за подарък, посветен на цялото семейство, тъй като повечето видове уреди могат да се предлагат в комплекти за различни размери четки.

Сега, когато имаш на разположение интересен списък с идеи,единственото, което се иска от теб, е да избереш любимия си продукт за сумата, която си готов да отделиш. Всичко най-добро, което трябва да направиш, е да се насладиш на хубавите поводи и празненствата в чест на любимите ти хора!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Субсидия е първият деклариран доход в офиса на НАП в Хасково
Последен ден за плащане на авансовите вноски за 2023 година

Пътнически влак подпря димитровградчанка
Аварирал е бързият влак от Димитровград за Горна Оряховица

Затвори