33 нови случаи на COVID-19 и 4-ма починали

0
Divel

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 33 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция, 4 починали и 39 излекувани.

Разпределението по общини на лицата е:  Хасково – 23; Димитровград – 2; Харманли – 1; Свиленград – 3; Тополовград – 1; Симеоновград – 1; Стамболово – 2.

Старско

Починали са: жена на 62 години от община Хасково, диагностицирана на 18 януари; мъж на 81 години от община Хасково, диагностициран на 1 януари; мъж на 73 години от община Харманли, диагностициран на 1 януари; жена на 41 години от община Свиленград, диагностицирана на 18 януари.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 4390. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 110. В МБАЛ-Хасково са настанени – 39. В МБАЛ-Димитровград са настанени – 6. В МБАЛ-Харманли са настанени – 14. В МБАЛ-Свиленград са настанени – 22.

В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени – 17. В МБАЛ-Хигия са настанени – 3. В лечебни заведения извън областта се лекуват – 9. На домашно лечение са 925 души, починали са 275 и напълно излекувани – 3080 души.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Румен Радев: България и Сърбия трябва да насърчат взаимните инвестиции и партньорството в сфери с висока добавена стойност
Румен Радев: България и Сърбия трябва да насърчат взаимните инвестиции и партньорството в сфери с висока добавена стойност

Делян Добрев ще преговаря с китайски фирми за летището в Узунджово
Добрев осъди Йончева за клевета

Затвори