3 440 лв. за Михаела събра ОУ “Алеко Константинов”

0
Divel

3 440 лв. за каузата „Бъдеще за Михаела” събра с Благотворителен мартенски базар димитровградското ОУ „Алеко Констинтинов”.

Базарът бе организиран по идея на г-жа Спаска Димчева – преподавател по „Домашен бит и техника” и г-жа Владимира Самарджиева – преподавател по „Технологии и предприемачество” в училището. В осигуряването на артикулите за базара- мартенички, картички и първомартенски сувенири се включиха ученици, родители и учители.

Старско

Събраните от продажбата им средства ще бъдат преведени по дарителската сметка на 7-годишната Михаела от Димитровград, която 6 години се бори с тежко онкологично заболяване и в момента в Клиниката по детска онкохематология на УМБАЛ “Св„ Георги”-Пловдив се прилага изключително скъпа имунотерапия. Средствата за нея не се покриват от Здравната каса и семейството стартира в началото на януари благотворителна кампания. Необходими са още 228 931 лева, като до момента са закупени флаконите за два курса имунотерапия, всеки от които на стойност 113 000 лв. Набирането на средства продължава и в интернет дарителската платформа HelpKarma с кампанията “Бъдеще за Михаела”, както и по

Дарителската сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград

BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF

Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

Оставете Коментар

Предишна публикация:
eBay сформира нов пазарен регион и ще прилага глобалните си инициативи в България по-бързо
eBay сформира нов пазарен регион и ще прилага глобалните си инициативи в България по-бързо

Започват Великите пости
Започват Великите пости

Затвори