22 награди за „Галаксико“ от „Пловдив – древен и вечен“

0

С 22 награди и 6 купи се завърнаха от Интернационалния танцов фестивал „Пловдив – древен и вечен“ възпитаниците на димитровградския танацов център, съобщават от „Галаксико“.

В зала ,,Колодрума” се представиха танцьори от България и Украйна. В двата състезателни дни „Галаксико“ завоюва 15 първи и 7 втори места в 5 възрастови категории от различните направления за балетни, сценични, характерни и стрийт танцови дисциплини.

Старско

Гранд При за „Характерни танци“ и специална награда купа за развитието на танцовите техники и умения на децата в това изкуство получи хореографът и ръководител на ОЦТИ „Галаксико“ Тихомир Митев.

Този състезателен сезон нашите деца успяха да покажат изключителни умения на всички състезателни фестивали и конкурси, в които взеха участие. Хореографът и ръководител на „Галаксико“ Тихомир Митев направи всичко възмжно децата да имат много танцови изяви на сцена, като се представиха успешно в състезателните програми в Димитровград, Хасково, Перник, Казанлък, Бургас и Пловдив, отчитат от димитровградския общински танцов център.

През септември „Галаксико“ ще започне сформирането на нова подготвителна група, а всички останали танцьори от балета ще започнат подготовката си от месец август за тазгодишното XVI-то издание на „България танцува“, съобщават от клуба.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
МОСВ защити 7 вековни дървета в с. Чобанка
МОСВ защити 7 вековни дървета в с. Чобанка

Кв. Вулкан с детска площадка по евро проект
Кв. Вулкан с детска площадка по евро проект

Затвори