13 нови с COVID-19 в Хасковско

0
Divel

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани 13 нови положителни случая на коронавирусна инфекция, информират от областния кризисен щаб.

Положителни, настанени в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково, са жена на 53 г. от община Свиленград и мъж на 69 г. от община Хасково.

Старско

Положителни на домашно лечение са – жена на 22 г., четирима мъже на 38 г., 30 г., 52 г., 43 г., от община Хасково, мъж на 55 г. от община Свиленград, мъж на 64 г. от община Симеоновград и мъж на 59 г. от община Тополовград.

Три нови положителни случая на мъже на 30 г. са регистрирани в Регистрационно приемателен център–Харманли. Там за направени общо 51 проби на потребители и персонал, като три от пробите са отчели положителен резултат, а останалите отрицателен. Позитивните на COVID-19 са отделени в самостоятелно помещение, контактните лица са поставени под карантина, а на Центъра е предписана дезинфекция от лицензирана фирма.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 232. Хоспитализирани са 24 лица, от които двама в ОАИЛ, на домашно лечение са 48, починали 17 и излекувани 143.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Четири часа стотици останаха блокирани на границата с Турция
Четири часа стотици останаха блокирани на границата с Турция

Луиза Китар, за която цветовете са жест и емоция
Луиза Китар, за която цветовете са жест и емоция

Затвори