13-годишен колоездач блъсна жена, камион бутна пешеходец

0

Пешеходка е ударена от велосипедист вчера в Хасково. В 11 часа на булевард „Раковски“, 32-годишна жена е слязла от паркиран на улицата автомобил, при което е ударена от движещ се в посока на центъра велосипедист на 13г.

От удара, жената е с фрактура на дясна ключица, охлузвания на лакет на дясна ръка и по главата. Прегледана и освободена за домашно лечение.
Още един инцидент е станал вчера в областния град . В 17,20 часа в квартал „Болярово“ на улица „Болярска“, при извършване на маневра включване в движението, 43-годишен водач на товарен автомобил „Мерцедес“, е бил невнимателен и непредпазлив към 24-годишен пешеходец, престояващ на тротоара и с предната част на колата го е избутал назад. От избутването, момчето е с контузия на ляво бедро и тяло. Прегледан и освободен за домашно лечение.

Старско

Неспазен знак „Стоп“ е довел до произшествие вчера в Свиленград. Вчера в 18,40 часа на кръстовището между улиците „Хр.Ботев“ и „Околчица“, 8-годишно момче-велосипедист не е спазил знак „Стоп“ и е ударен от движещ се по път с предимство лек автомобил „Ауди“, шофиран от 28-годишна жена от града. От удара, колоездачът е с охлузване на главата и коляното, без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Школа "Колорит" представи "Цвят и светлина"
Школа “Колорит” представи “Цвят и светлина”

Двама с COVID-19 в областта

Затвори