13 г. по-късно с табела към нищото и съвети от изкуствения интелект

0
13 г. по-късно табелка цъфна на един разклон, по който разбит път води към нищото. Когато нищото беше нещо, по същия разбрицан път се стигаше до Ставри Димитрово, по-известно като Веселото или Митничарското село.
Преди ДНСК да прати булдозерите да срутят незаконните палати в чашката на язовир “Ивайловград”, там имаше и Министерство на веселбата. Колкото и да е странно, за него знае и изкуственият интелект на Гугъл – Bard. Ако не ви се вярва, може да го питате.
Въпреки нищото, между язовирната вода и небето все още витаят легенди кой е ходил във Веселото село. Говори се за президенти, премиери, министри, всякакви видни политици, полицаи и т.н. от випове, бивши магазинери и други темподобни, станали побългарен хайлайф.
На едно такова ВИП събитие известен политик, показван много пъти по телевизиите, бил попитан от домакина си дали знае, че в една от вилите има толкова голяма стая, че можела да побере вкупом всичките ни депутати. “Знам, а също зная и че в тази стая има толкова много алкохол, който може да опие цялото Народно събрание.
“България може да се промени, ако хората се забавляват повече и са по-малко корумпирани”, това също го изтърси изкуственият интелект по повод отправено към него запитване за някогашната слава на Ставри Димитрово. Май е прав, а ние ще продължаваме да си поставяме табели към нищото.
Автор: Развигор Разколников
PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Европейският парламент със състезание в Хасково
Икономическа прогноза от есента на 2023 г.

Сестри Стоеви отстъпиха пред датчанки на финала в Дъблин
Сестри Стоеви отстъпиха пред датчанки на финала в Дъблин

Затвори