11 училища в благотворителен мартенски базар за Михаела

0
Divel

11 училища от хасковска област към момента са заявили желанието си да се включат в Благотворителния мартенски базар в помощ на Михаела от Димитровград, съобщиха от областна администрация.

Благотворителният мартенски базар ще бъде открит на 26 февруари от 10:00ч във фоайето на областна администрация Хасково. На него са поканени да присъстват всички хора, които желаят да помогнат за лечението на Михаела. Благотворителната инициатива, организирана от областния управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, е в помощ на 7-годишното момиченце от Димитровград, което вече 6 години се бори с тежко заболяване. За да оздравее Михаела се нуждае от скъпоструваща имунотерапия.
Да сега 11 училища от областта са заявили участието в базара. Те ще изработят мартеници и сувенири, които ще бъдат продавани благотворително. Също така учениците ще направят и по една голяма мартеница, която ще бъде като емблема на тяхното училище.

Старско

Базарът ще продължи до 28 февруари. В продължение на три дни вратите на държавната администрация ще са отворени за всеки, който иска да се включи в базара и да помогне за лечението на Михаела.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
8 години затвор за пиян шофьор, блъснал и убил жена в Горски извор
8 години затвор за пиян шофьор, блъснал и убил жена в Горски извор

Контрабандни лекарства за птици спипаха митничари
Контрабандни лекарства за птици спипаха митничари

Затвори