11-годишната Ивана от Димитровград снима в трети американски филм

0

11-годишната Ивана Върбанова от Димитровоград се снима в трети американски филм, информират от училището й „Алеко Константинов“.

Само преди дни момичето завърши участието си в трети американски филм, който ще излезе под името “Fligh 298” (Полет 298). Той е заснет  в кино студио „Бояна“ в столицата, като участват изцяло млади американски актьори: Tom Brittney, който е играл в „Отново в действие“; Holly White, участвала във „В къщи и навън“; Georgina Leonidas, която има роля в „Хари Потър“. Режисьор е Стивън Куейл , който е бил режисьор и на хитови продукции, като „Аватар“ и „Титаник“.

Ивана започва филмовата си кариера едва 5-годишна. Била е редом до актрисата от „Испанската принцеса“ и „Игра на тронове“ Шарлот Хоуп и звездата Джулиан Сендс от военната драма „Полетата на смъртта“. Преди да снима в киното Ивана се е появявала на екрана в реклами, а от 5-годишна дефилира и в редица модни ревюта. Точно след един от кастингите в модна агенция името й попада в базата с данни и така започва да получава предложения за други сценични изяви.

Ивана е имала шанса да получи дебютния си кино опит в да хорър лента под наслова „The Piper“, която се снима в студията на Ню Бояна на Millennium Media и на още няколко локации в София и околностите.

Ивана учи и пеене при своята класна Лушка Тонева. Тя и семейството й са безкрайно благодарни  за подкрепата на ОУ „Алеко Константинов“, като изразяват своята признателност към цялото ръководство и директорката Дорина Желязкова, както и към всички нейни преподаватели.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Униформени откриха ментета в Мерцедес, задържаха 39-годишен с дрога
Ограбиха италианец в центъра на Хасково

Саяна би на старта Атлетик
Саяна започва подготовка на 1 юли на Ямача

Затвори