100 работни места ще открие новата фабрика PERGOSTYLE

0

Новата фабрика се намира на булевард “Съединение” на първа линия пред завод “Химмаш”.

100 работни места ще открие новата фабрика PERGOSTYLE

Преди пет години фирмата започва да произвежда перголи в Хасково само с 5 души. Сега бизнесът се разраства и неизменно е нужна по-голяма производствена площ и хора за работа, коментира управителят инж.Хикмет Хасан. В момента се търсят 2 инженери и 10 работника с технически умения. Следващият етап е да бъдат наети още 40 човека и според заложения план да се достигнат над 100 работни места.
Новата фабрика е построена от ВИК Бунар на близо 5000 кв.м. площ и ще бъде открита напролет.

Бизнесът се разпростира не само в страната, но и в Европа и Африка достигат качествени перголи, изработени от PERGOSTYLE от скъп материал, от който се правят части на луксозни марки автомобили. Фирмата се очертава като лидер на пазара, а клиенти са предимно собственици на хотели и ресторанти, които купуват перголи за подобряването на ландшафтния дизайн.

Предназначението на перголата е да създаде уютна, сенчеста зона за почивка. Първите перголи имат напълно практично селскостопанско значение. Историята на раждането им е свързано с една от най-древните земеделски култури – лозата. Перголата създава собствен микроклимат, повишава комфорта на околната среда, защитава мястото от вятър, прах и шум.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Две коли и бус затапиха пътя за Симеоновград
Две коли и бус затапиха пътя за Симеоновград

След атентата в Страсбург: Нивото на терористична заплаха у нас остава ниско
Задържаха двама хасковлии, участвали в ало измами

Затвори