Търсят фирма, която да ремонтира зала “Младост” за 100 бона

0

Обществена поръчка за ремонтиране на хасковската зала “Младост”, в която тренира отборът по борба, обявиха от община Хасково.

Ремонтните дейности в залата по борба обхващат демонтаж на съществуваща настилка от балатум, изпълнение на мовелитова шпакловка по под и последващо изпълнение на рулонна хетерогенна винилова ПВЦ настилка с обща дебелина 3,35мм, стъргане на боя по стени и тавани, последващо грундиране, гипсова шпакловка по стени и тавани и трикратно боядисване на стени с цветен латекс и на тавани – с бял латекс.

Съществуващата кабина за треньор ще се демонтира и ще се монтира нова – алуминиева, остъклена също с единично стъкло и с врата.

В стаите за портиер и ръководител, в складовите помещения, в коридорите и стълбището се предвижда стъргане на боя по стени и тавани, демонтаж на наличната дървена ламперия, изпълнение на нова гипсова шпакловка по стени и тавани, вкл. грундиране и последващо трикратно боядисване на стени с цветен латекс и на тавани – с бял латекс. Ще се подмени и подовата настилка в стаите за портиер и ръководител и в складовите помещения – наличните паркет и балатум се подменят с нова настилка от линолеум върху пердашена циментова замазка. Съществуващата подова мозайка в стълбището и коридора към стълбището е в добро състояние и ще се запази.

В мокрите помещения и на двата етажа се предвижда разваляне на наличната фаянсова облицовка по стените и очукване на съществуващата варова мазилка, които са в много лошо хигиенно състояние. След това ще се изпълнят нова фаянсова облицовка по стени и нова вътрешна варова мазилка по стени и тавани. Ще се положи и нова настилка от подови керамични плочки. В мокрите помещения се предвижда още демонтаж на сифони, тоалетни мивки и клекала и монтаж на нови съгласно приложената количествена сметка.

Всички налични дървени преградни стени ще се подменят с нови от гипсокартон, двуслойни. Съществуващите метални прегради в мокрите помещения ще се подменят с нови вътрешни алуминиеви витрини с врати. Предвижда се още подмяна на силовата инсталация и на осветителната инсталация, включително и на два броя eл. табла.
Предвижда се подмяната на съществуващото главно разпределително табло с ново метално.

Прогнозната стойност на проекта е за 103 304 лева. Крайният срок за подаване на документите е 2 май.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мъри се уреди в елитен руски тим

Ромите лихвари Хамдитата измъчвали длъжниците си в “своя държава”

Затвори