Търсят фирма за снегопочистването на север

0

Обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване в северната част на Хасково е обявена от общината.

Предметът на обществената поръчка е Снегопочистване и опесъчаване на уличната мрежа в кварталите на Хасково през новия зимен сезон, попадащи в участък “А”.

Зимното поддържане на улиците територията на град Хасково има за цел да премахне и ограничи неблагоприятното влияние на снега и леда върху условията на движение през зимния период. За реализиране на поръчката се планира възлагането на дейности, както следва, снегопочистване и опесъчаване на улиците в град Хасково, намиращи се в следните квартали: „Орфей І”, „Орфей ІІ”, „Република”, „Изгрев”, „Възраждане”, „Дружба І”, „Дружба ІІ”, „Куба”, „Ручока”, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично) – това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска, с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал „Център“ и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от Общинско предприятие „Екопрогрес“.

Обществената поръчка е разделена на три особенни позиции. Първата е зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища и улиците в селата от Община Хасково.

Втората е за кварталите на Хасково, попадащи в участък „А“ и третата обособена позиция е за кварталите, попадащи в участък „Б“.

От общината са изпратили покана за участие в поръчката до 6 фирми.

Всички обособени позиции са по 180 000 лв. без ДДС.

Xnews.bg припомня, че само Фирма “Ата Строй” е кандидаствала за почистване на селата и кварталите южно от реката.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Летище София
Летище София възстанови системата за полетна информация

Базар
Ученици от Езиковата даряват 340 лв. за Борил

Затвори