„Сила за Ади“ от димитровградския клуб по джудо и джу-джицу

0

Димитровградският клуб по джудо и джу-джицу „Бугари“ заявява подкрепа за 17-годишната Ади от Хасково, която спешно се нуждае от операция в чужбина на стойност 14 000 евро. Клубът организира благотворително уъркшоп, открита тренировка по самозащита и групова тренировка по крос фит на 21 декември, от 17 ч., в димитровградската спортна зала „Младост“.

Таксата за участие със стойност на дарението 5 лв. ще са изцяло в подкрепа на каузата. „Сила за Ади!“ е мотото на благотворителната инициатива, идеята за която е на балканския шампион по джу-джицу и състезател на 2018 г. в класацията на Българската федерация по джу-джицу Никола Балев, който също е 17-годишен и е възпитаник на димитровградската езикова гимназия.

Никола все още се възстановява от тежка контузия, която получи по време на европейското първенство в края на месец октомври. Тренировката ще води създателят на СК „Бугари“ и негов треньор Гочо Гочев, който е и главен инструктор на ОД на МВР-Стара Загора.

От понеделник- 17 декември, покани за благотворителния уъркшоп ще могат да бъдат закупени в залата за тренировки на СК „Бугари“, офиса на НОВА Застрахователна агенция на ул. Димитър Димов 1 (до ОУ „Пенчо Славейков“) и във Фреш-барчето на бул. „България“ № 6 в Димитровград.

От клуба уточняват, че таксата за участие може да бъде заплатена и на място, преди започване на откритите тренировки в спортна зала „Младост“, където ще бъде поставена и дарителска кутия за Ади, която е със Стеноза на главния бронх на белия дроб и през януари трябва да бъде оперирана във Виена, Австрия.

Всички, които искат да помогнат, могат да го направят и чрез дарителската сметка:

Банка ДСК

Адриана Иванова Андреева

IBAN: BG11STSA93000025756205

BIC: STSABGSF

Ади

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Благотворителност
Помагайте, доброто трябва да продължи

Берое
Мъглата в Зарата се превърна в синя тишина

Затвори