Себахтин Исмаил: Кмете, подай си оставката!/виж видеото/

0

Оставката на кмета Добри Беливанов поиска на днешната сесия бизнесменът Себахтин Исмаил.

Думата му бе дадена от общинските съветници по повод решението на Областната комисия по транспорт за промяна на маршрутните разписания в общината и спиране на възлов курс на неговата фирма. Линията сега ще се изпълнява от друга по-малка фирма от Минерални бани, и то на по-висока цена – вместо лев билетът от Хасково до Минерални бани в 7,15 часа ще струва 2,50.
“Вие кмет на град Хасково ли сте или на село Минерални бани”, попита бизнесменът. Според Исмаил решението обслужва интересите на друга община. “Махнете се час по-скоро от общината, за да се развива градът”, призова Исмаил от трубуната на Общинския съвет.

Той се закани, че в понеделник ще спре да извозва пътници по всички линии и така много хора от селата няма да стигнат до работните си места в града. “Аз гласувах за вас, но вие нищо не направихте за Хасково като кмет на този град. Аз съм направил много повече от вас. Във всички европейски столици знаят името на Хасково, защото то излиза на големите автогари”, заяви още Себахтин Исмаил. По думите му кметът спъва инвестициите в града, това е и причината той да инвестира 4,5 млн.лева в съседен Димитровград. Затова според него кметът трябва да подаде оставка.

“Вие направихте едно политическо изказване”, отговори кметът Беливанов като уточни, че схемата е приета от Областната комисия по транспорт. Още от скандала на днешната сесия вижте във видеото.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Откриха марихуана и пико в Александрово

Димитровден
Димитровден е!

Затвори