Рибен сифилис вдига цените на оръжейния пазар у нас

0

“Едно управление не трябва да разрешава кризи, то не бива да допуска те да възникват.” Така рече президентът Румен Радев и добави, че пожари не се гасят с оставки.

Факт е, че у нас управляващите са в състояние на криза на средната възраст от 30 г. насам. “Всичката пара отива в свирката”, гласи общоизвестна фраза. Така е напоследък от 30 години. Постоянно у нас се пръскат балони, но вниманието ни се отклонява с нови други надути и разтягане на локуми на едро и дребно.

В чиновническа държава друго не може да се получи. Затова очакваме след надуването на цените на прасешкото месо заради чумата по свинете, тази година да има птичи грип, син език и синя пъпка, а също рибен сифилис, който да увеличи цените още.

Така ще се стимулира търговията с огнестрелно и хладно оръжие. Спокойно, няма да има революция, просто ще се увеличат самоубийствата заради безизходицата. Затова, вносители и производители, вдигайте и цените на боеприпасите, на остриета, и на въжетата, за да има повече “щастливи” живи.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – xnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасково отбеляза 142 години от Освобождението от османско владичество/ВИДЕО/

Шопингът в Одрин поскъпна

Затвори