“Различен от всички” на “Сцена на кръстопът”

0

Най-новият спектакъл на хасковския театър “Различен от всички” е селектиран за участие в Международния театрален фестивал “Сцена на кръстопът” в Пловдив.

Традиционният форум тази година ще е под мотото “Театърът – невъзможното” и ще се проведе от 11 до 21 септември. Комедията на руския драматург Алексей Слаповски, в която играят Стелиян Николов, Людмила Стоин, Деляна Хаджиянкова и Антоанета Станчева, е на 14 септември, в Камерната зала на Драматичен театър-Пловдив.Няколко дни след фестивала, на 17 септември, /вторник/, спектакълът ще се представи и пред хасковската публика. Билетите са в продажба, като за началото на сезона има и промоционални пакети за всички представления.

“По-полека” с музиката на Стефан Вълдобрев, открива фестивал “Сцена на кръстопът” на 11 септември. Това е съвместна продукция на пловдивския театър и Младежкия театър – София. В пъзела от културни събития в Пловдив се очаква да бъдат включени постановки на театри от България, Украйна и Унгария.
Зрителите ще гледат още “Слава” на режисьора Стайко Мурджев, “Приятно ми е, Ива”, “Трима мъже и една Маргарита”, “Защото на мама така й харесва”, “Празникът”, “Вкус на мед”, “Луда трева” по Йордан Радичков. В афиша е включен документалният спектакъл “АПАРТ” на Илко Ганев, събрал интервюта и разговори с едни от най-известните български актьори и режисьори. Класът на проф. Стефан Данаилов ще представи криминално-комично-еротичното “Зверско синьо на киното”.

За фестивала ще се използват двете сцени на Драматичен театър – Пловдив, сцената на Кукления театър, а в галерии, по улиците и площадите на града също ще шества театралният дух.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Камери дебнат вандалите на новите площадки в “Орфей”

БСП представи кандидат кметовете за областта/ВИДЕО/

Затвори