Престоят в ареста облагородява, арестувайте се всички!

0

Специализираният съд строго, но справедливо задържа в ареста екологичния министър Нено Димов.

Така, де. Няма само неспециализираният съд да задържа пиян шофьор от Клокотница, убил неродено бебе, радва се част от електората

„Премиерът Бойко Борисов да отговори на гражданите на Перник на въпроса, къде изчезна водата от яз. „Студена” и как изчезна един цял язовир. Прокуратурата не е органът, който трябва да отговори къде е водата от язовира и какви са причините да я няма. Къде са институциите, които отговарят за ВиК сектора?”. Попита Мая Манолова.

„Въпросът е, кога ще изгори главният бушон, защото не е нормално премиерът да излиза целият в бяло от всяка една криза. Няма как той да не знае за предстоящата криза”, заяви още Манолова. Това, като че ли, намирисва на индиректен намек Министър-председателят да поеме пряката отговорност. Ама не сме Румъния.

В Хасково ДАНС, полиция и прокуратура услужливо мълчат, тече ли проверка в окрупненото ВиК и изобщо ще има ли такава?

Покрай поредния скандал в държавата ни за пресъхнал язовир и съмнителен внос на боклуци за унищожаване у нас, редно е да се попита, защо няма осъдени предходни премиери, министри, други висши чиновници и магистрати за разсипването на тази държава от времето на социализма до продължаващия постоталитарен режим, вече 30 г., 3 месеца и половина почти.

Щом престоят в следствения арест облагородява, арестувайте се и дерзайте, дами и господа!

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – xnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Славена Бойчева: 36 кадъра те карат да мислиш

Спирката до училище “Васил Левски”

Затвори