Пореден успех за танцьорите на “Рона”

0

С пореден успех се завърнаха от състезание в Пловдив танцьорите от “СК РОНА”.

В международната надпревара, танцьорите се представиха на ниво и извоюваха общо 5 първи, 4 втори и 5 трети места на фестивала „Пловдив – древен и вечен”, провел се в културната столица на страната.

Участие взеха почти всички възпитаници на Милена Налбантова, които представиха новия си репертоар и се качиха на почетната стълбичка със своите изпълнения. Във Фестивала на сцена бяха представени общо над 500 изпълнения, оценявани от 10 членно жури. Една от най- малките участнички – Юлиана Балтова, спечели злато със своето първо участие като солист на състезанието. Наред с призовете на всичи формации, още една специална награда бе връчена от журито на Цветомира Начева, която е възпитаничка на школата и пътува специално от Пловдив, за да се обучава и подготвя в танцовото изкуство в хасковската школа.
Освен медалите, с които се окичи за първо и второ място в категория деца, тя бе удостоена със „Златна стипендия” за Барселона това лято.

Предстои участието на школата на 2-я Международен турнир по гимнастика и гимнастриада „Кралицата на Аида” през този уикенд в Хасково и подготвянето на самостоятелен празничен Великденски концерт.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Паркиране по хасковски
Паркиране по хасковски

Няма общо становище на проведения КСНС
Затвори