Пари нема, действайте!

0

Топката е кръгла и от женски род. Англичаните измислиха коженото кълбо на цар футбол.

Хасковският футбол е друга бира, но със сигурност тук, в града на Богородица, се събраха в повечко женчовци. В казармата и в калта едно време беше другояче – играете, играете, малко шамари и накрая пак заедно. Това е мъжката игра – футбол. В сегашно време има едни такива хорица в нашия град, че е сложно да ги определиш какви са – “разбирачи”. Единият крив, другият прав, все някой на някого пречи. В Хасково има клуб, който с малко средства стигна до трета лига и завърши полусезона в челото на класирането. Опа, има и друг клуб, който си има млади играчи и акъли, които са се кръстили Аматьорски футболен клуб и тъпче в областната селска група.

Сега какво става – единият клуб/ФК “Хасково” 1957/ внесе докладна за пари в ОбС, ама другият/АФК “Хасково”/ да не остане по-назад, преписа я, и той поиска мангизи. А сега де, цъкат съветниците на Хасково, и си викат на кой да вярваш. Лошо племе сме, ако един издрапа нагоре, друг ще го дръпне назад. Никога, ама никога, няма да се зарови омразата, тя е само за едни ниски хорица, те си знаят кои са!

Тук трябва здрава ръка и всички “разбирачи” да са ниски като тревата. В обединението, мъжката ръка и здравия разум, а не в разделението, това е рецептата, другото е агония.
Пари нема, действайте!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Почистиха 7 нерегламентирани сметища в Хасковско

Лифт
Очакваме със 5% повече туристи през зимата

Затвори