Осмокласник стана национален победител в състезание по английски език

0

Осмокласникът от 8 “е” клас от хасковската Езикова гимназия “Проф. д-р Асен Златаров” Енeс Исмаилов стана национален победител в Национално състезание по речеви и комуникативни умения по английски език.

Момчето е получило пълният брой точки – 165. Енис е победител в неговата категория от 6 до 8 клас. Състезанието се е провело на 9 ноември в Силистра.

След като хасковлията е спечелил общинския кръг е имал 2 седмици за подготовка. “Имах готов текст, който малко промених и започнах да се подготвям”, заяви осмокласникът. Ученикът се подготвя за състезанието под ръководството на своя учител по английски език – Диана Деспова, а за сценичното поведение му е помогнала актрисата Иванка Шекерова.

Темата, за която Енес е представял е “Бъдещето на градовете”. “Според мен градовете трябва да са по-чисти, по-екологични, по-организирани и с по-организиран трафик”, разказа Енис Исмаилов.

Във възрастовата група на Енес са се състезавали 48 участника.

“Бях полуизненадан, почувствах се много добре”, сподели ученикът.

“Пожелавам му да не се задоволява с постигнатото, защото много често тези, които постигнат първия успех, дълго живеят с лаврите от този успех”, заяви директорът на гимназията Деян Янев.

Момчето е започнало да учи английски език от 4-5-годишна възраст. В това състезание той е участвал от 6 клас.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Доктор Караджова: Кога откриваме диабета, зависи от нас/ВИДЕО/

Теодора и Георги са принц и принцеса, обявиха и темата на карнавала
Теодора и Георги са принц и принцеса, обявиха и темата на карнавала

Затвори