Да помогнем за глътка въздух, глътка надежда за Ади 

0

17-годишната Адриана Андреева страда от стеноза на главния бронх на белия дроб. Ади се нуждае от операция, която не може да бъде извършена в страната ни.

Семейството й се нуждае от 14 000 евро за предстояща операция в клиника в Австрия. Момичето е 11 клас в хасковската Езикова гимназия.

Надеждата Ади да диша нормално е в предстоящата операция във Виена Австрия, където е най- добрата клиника за белодробни операции и трансплантации. От клиниката са одобрили Адриана за операция в средата на януари 2019 г, където вече са провеждани прегледи и изследвания при проф. Валтер Клепетко. Сумата, необходима за операцията и 10-дневният престой на Ади е 14 000 евро. За съжаление, в България не може да бъде осъществена подобна интервенция и семейството е изправено пред трудната задача да набере средствата и да помогне на детето си. Нека всички ние помогнем на Ади да диша нормално като нас!

Във фейсбук вече е създадена страница „Глътка въздух, глътка надежда за АДИ“ в помощ на момичето.

За 17 декември вече се организира голям благотворителен концерт в хасковската спортна зала „Дружба“, в който ще участват състави от Хасково и други градове. Подготвят се и други благотворителни инициативи, а на различни места в Хасково ще бъдат поставени и кутии за дарения.

Всеки може да дари средства за операцията на Ади на следната банкова сметка:

Банка ДСК на името на Адриана Иванова Андреева
IBAN: BG11STSA93000025756205
BIC: STSABGSF

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Димитровград - Елха
Площадът в Димитровград отесня за грейването на елхата

Дупка
Опасна дупка пропадна за трети път

Затвори