Над 3000 лева събраха учениците от Стамболово

0

За 15 поредна година учениците от СУ “Св. Климент Охридски“, с. Стамболово сътвориха чудеса на провелия се Коледен благотворителен базар.

Във фоайето на общината бяха изложени играчки, украси, сладки и солени коледни хранителни изделия. Повечето неща бяха направени от децата на Стамболово, под вещото ръководство на техните учители. В благотворителната акция със свои изделия се включиха и представители на местното читалище, община Стамболово, родители, бивши ученици на училището и много други хора.
Тази година събраните над 3000 лева от Коледния базар ще бъдат дарени в помощ на малката Берен Дениз Али, която се нуждае от скъпоструващо лечение и операция на очите.

Магията на Коледа се изля от сръчните детски ръце и сътвори много красота и любов във всяко едно изделие на базара. С много настроение и хъс учениците се стараеха да покажат най-доброто от себе си за благородната кауза.
Тази година поставихме рекорд в сумата, която събраха учениците за дарителската акция, коментира директорът на училището Атанаска Христозова. Благодаря на всички участници в него, надявам се и занапред да продължаваме това добро дело. Пожелавам светли празници и топлина в домовете на всички, допълни в заключение Христозова.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
МС отпусна над 1 млн лева за ремонт на улици в Ивайловград

ВиК-Авария
Половин Хасково отново без вода

Затвори