Мъж ухапа и наплю полицай

0

Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа 31-годишен мъж за хулиганство, съобщават от апелативната прокуратура.

На 10 ноември 31-годишният мъж, с инициали А.Я. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост и представлява опасен рецидив.

С постановление на Районна прокуратура – Хасково, от 10.11.2018 г., обвиняемият е бил задържан за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

До момента е установено, че в ранните утринни часове на 10.11.2018 г., обвиняемият А.Я., който е осъждан и друг път за хулиганство, бил в заведение в Хасково, което отказвал да напусне. На място, по сигнал, подаден с паник бутон,  пристигнали служители на РУ на МВР-Хасково и на СОТ.

При опит на полицейските служители да  отведат обвиняемия в РУ на МВР-Хасково, той започнал да ги ругае, обижда и ухапал по лявото рамо и заплюл в лицето един от тях.

Разследването по случая продължава.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хитрец зареди 30 литра гориво и не плати

МБАЛ-Хасково
Ловджия простреля неволно свой колега

Затвори