Михаил Касабов награди малкия футболист Михаел Ангелов/ВИДЕО/

0

Малкият футболист на СК “Слънце“ Хасково Михаел Ангелов беше отличен от кмета на общината Станислав Дечев.

Това стана по време на пресконференция, на която временният президент на БФС Михаил Касабов подари на СК “Слънце“ топки и екипи за новия състезателен сезон. Отличието за школата, с президент Иво Конгалов и треньор Николай Николов, идва при тях, благодарение на малкия Михаел.

Момчето е носител на наградата „Лъвско сърце- Трифон Иванов“. Петокласникът тренира в СК “Слънце“ от 2014 година, въпреки че страда от вродено заболяване, което ограничава движението на ставите. Наградата „Лъвско сърце“ се връчва за проявени мъжество и характер, за смелост и доблест, за пълно себераздаване в името на любимата игра. Миналата година Михаел получи и наградата на община Хасково „Силна воля“. Днес петокласникът от ОУ “Св. Иван Рилски“ разказа, че футболът го е научил на дисциплина и му е дал здраве. Любимият му футболист е Роналдо, а отбор- ЦСКА.

Кметът на община Хасково Станислав Дечев поздрави Михаел за волята и упоритостта и изрази увереност, че успехите пред Михаел тепърва предстоят, особено в сферата на любимата му математика. Преди срещата с Михаел, президентът на БФС Михаил Касабов и кметът на Хасково Станислав Дечев обсъдиха възможността за финансиране от страна на футболната централа на проект на община Хасково за ремонт на стадион „Младост“.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хуан Игнасио Лондеро е първият съперник на Григор Димитров на Australian Open

Заловиха двама без шофьорски книжки

Затвори