Лекарства за потентност задържани на границата

0

Десетки хиляди таблетки, гелове и спрейове за повишаване на потентността задържаха митническите служители на ГД МРР на МП Капитан Андреево.

Контрабандните стимулиращи продукти са открити при проверка на български автобус на 13 март 2019 г. Стюардът на автобуса декларирал пред митническите служители, че пренася четири кашона с козметични кремове. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в кашоните, вместо декларираната стока, са открити 5 725 блистера с близо 28 000 таблетки лекарствени продукти с наименования „Vexga hard“,“Viagra“, „Vegal extra“, „Gergedan“, „Lady Era“, както и 960 опаковки с гелове, спрейове за орална и външна употреба, с надписи „Kamagra“, „Fullaxs“, „Gergedan special spray“.

По състав лекарствените продукти са от типа на стимуланти за потентност. В обяснението си пред митническите служители стюардът е посочил, че кашоните са му предоставени в Истанбул, за да ги пренесе до България и не е проверил съдържанието им. Лекарствените продукти са задържани. Работата по случая продължава.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Задържаха двама за убийството в Харманли

Гришо помогна на бездомните в Маями

Затвори