Късметлия ще грабнe 50 бона от НАП

0

Остават броени дни, в които участниците в Лотарията на НАП могат да регистрират касови бележки и да се състезават за голямата награда от 50 000 лв.

Късметлията ще бъде изтеглен на 10 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://kasovbon.bg до 11:59 часа на 9 декември 2018 година.
От началото на инициативата за участие са регистрирани над 30 милиона касови бележки на обща стойност 417 милиона лева. До момента данъчните са раздали 51 предметни награди – телевизори, лаптопи, телефони и др., както и 11 месечни награди от по 2 000 лв. От Хасково и областта се състезават 1 871 фенове, които имат регистрирани касови бележки за над 9 милиона лева.
От НАП отчитат, че интересът към Лотарията е постоянен, като за участие в седмичните игри се регистрират по около 800 хиляди касови бележки, а за месечните се състезават средно по 2 милиона бележки. В последните дни преди тегленето на голямата награда, интересът рязко се засилва, отчитат от Агенцията.
От офиса на НАП в Хасково уточняват още, че с изтеглянето на голямата годишна награда за втория сезон на Лотарията с касови бележки, играта не приключва. Веднага след като стане ясно кой грабва чекът за 50 000 лв., започва новият – трети, сезон.
От офиса в Хасково напомнят и че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Дечо пя на футболистите на коледен купон

2 295 празнуват Никулден в Хасково

Затвори