Конкурс за детска фотография

0

По повод Международния ден на детето 1 юни Областният управител на Хасково обявява фото-конкурс за деца на тема: „Пътешествие в родния край“. Конкурсът за любителска снимка се организира за трета поредна година по идея на г-н Станислав Дечев. Традиционната фото-надпревара има за цел да стимулира детското любопитство, творчество и знание за историческите и природни забележителности на област Хасково. В конкурса могат да участват непрофесионални, любителски снимки, направени от деца от област Хасково. Идеята е най-малките жители на региона да посетят и снимат красиви места, исторически и археологически обекти в Област Хасково, децата сами да открият красотата на родния край и да я запечатат във фотографии. 

В конкурса могат да участват ученици от 1 до 12 клас от област Хасково. Както всяка година, конкурсът ще бъде открит и всеки може да участва в гласуването за определяне на победителите. Снимките ще бъдат публикувани на фейсбук- страницата на Областна администрация Хасково, а оценяването им ще става чрез гласуване там. Най-добрите снимки ще бъдат отпечатани на календара на Областна администрация за 2019 г., ще бъдат публикувани на интернет страницата и на официалната страница на администрацията в социалната мрежа.
Фотографиите, които ще участват в конкурса „Пътешествие в родния край “, трябва да се изпращат на официалния имейл на Областна администрация Хасково oblast@hs.government.bg , придружени от информация за автора на снимката, години и училище. Ако на снимките има непълнолетни лица, задължително е да бъде приложена и Декларация от името на родителите на заснетите деца, че са съгласни снимката да участва в конкурса и да бъде публикувана. Ако фотосът не е придружен от Декларация, той няма да бъде включен в конкурса.
Снимките за конкурса „Пътешествие в родния край“ трябва да бъдат изпратени на имейла на Областна администрация Хасково не по- късно от 17,00ч. на 25 май 2017г. След този час, всички снимки ще бъдат публикувани на фейсбук- страницата на Областна администрация Хасково в специален албум „Пътешествие в родния край“. Там ще става и гласуването за тях чрез харесвания. Гласуването ще се продължи до 17,00 ч. на 30 май 2017 година. В този час комисия от Областна администрация ще преброи харесванията на фотографиите и ще обяви победителите в конкурса. Авторите на първите три най-харесвани снимки ще бъдат отличени с награди. В конкурса по традиция ще бъде връчена и още една награда за любима снимка на Областния управител на Хасково. Награждаването ще бъде на Първи юни в залата на Областна администрация Хасково.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мъри: Стамен Белчев няма от какво да се срамува

След Гергьовден Гришо отново 4-ти

Затвори