Камен Тодоров е новият общински лидер на БСП, скандал по време на конференцията

0

27-годишният Камен Тодоров е новият общински лидер на БСП в Хасково. Той бе избран на днешната конференция на общинската организация, с пълно мнозинство.

Предишният лидер Антон Атанасов изказа възражения, относно новоизбрания Тодоров. При гласуването на предложената извънредна точка за избора на младия социалист са се появили съмнения за действителния брой гласове. Това е нажежило страстите в залата и половината от делегатите са я напуснали.

“След напускането на делегатите се установи, че няма достатъчен брой гласове и Георги Тодоров закри заседанието. Минути по-късно обаче отново започна заседанието, като тогава нямаше кворум. Според мен решението за Камен Тодоров е напълно нелигитимно и ще бъде обжалвано.”, заяви пред XNEWS.BG Антон Атанасов.

Новоизбраният Камен Тодоров опроверга казаното: “Изборът ми е напълно легитимен, имало е кворум и мнозинство и подкрепа на точката. Ако има различно мнение, то може да бъде отнесено към съответните органи.”

“Една демокрация позволява да има различно мнение, но има устав на партията, има органи, които разглеждат подобни жалби”, подчерта Камен Тодоров.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Десетки в поход за победата при Клокотница

Искат да строят летище за лека авиация край Банско

Затвори