Италианският съд отмени глоба на Wizz Air

0

Wizz Air приветства решението на италианския съд (TAR), което, подобно на предишното му отсъждане, позволява на Wizz Air да продължи да прилага настоящата си багажна политика, съобщават от авиокомпанията.

С това си решение съдът отмени предишно нареждане на италианския орган за защита на конкуренцията (AGCM), което задължаваше авиокомпанията да преустанови актуалната си багажна политика и да заплати глоба в размер на 1 милион евро.

Ясната и коректна политика за багажа на авиокомпанията гарантира, че от 1 ноември 2018 г. всички пътници могат да качат една безплатна преносима чанта в кабината на самолетите на Wizz Air. Тази багажна политика е политика на избор за пътниците на компанията, тъй като позволява на клиентите на Wizz Air да избират измежду над 50 варианта за ръчен и чекиран багаж според техните индивидуални предпочитания.

Wizz Air вярва, че този прозрачен и ясен подход относно правилата за багаж ще допринесе за по-удобно и по-бързо качване на самолета и за по-приятен престой на борда за клиентите. С гарантирано по-голяма сигурност, че ръчният им багаж ще се побере в кабината, както и с нов, по-богат избор от размери на багажа и тегло, клиентите на WIZZ вече разполагат с уникален асортимент от багажни комбинации, от които да избират.

Багажна политика на Wizz Air

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Симеоновград остава три дни на сухо

Ева Майдел: Българският бизнес получава достъп до нови 650 милиарда евро

Затвори