Индийският Холивуд стъпва в Хасково

0

Най-голямата кино индустрия Боливуд, аналогична на Холивуд, проучва възможността да инвестира в Хасково.

Става въпрос за създаване на филмова къща, където да се заснемат прочутите им сериали. Това стана ясно на зарязването в Стамболово през уикенда.

България не е нова за Боливуд, през последните пет години имаме снимани няколко продукции. Тук е заснет филма „Ягуар„, който се превърна в голям хит. Южноиндийски продуценти ще посетят Хасково, за да се запознаят с местната култура и традиции. Те ще дойдат да преценят възможноста дали ще се случат нещата, коментира д-р Асеф Игбал, председател на индийска организация за икономика и търговия (виж биц интервюто).

Боливуд се смята за една от най-големите филмови индустрии в света. В тях са застъпени много от индийските обичаи и народопсихология, което обаче не им пречи да имат милиони почитатели по цял свят. Немалка заслуга за това имат и очарователните актриси, които се снимат в „Бомбайския Холивуд”.

От собствени източници xnews.bg разбра, че неофициално става въпрос за недовършената голяма сграда до хасковската болница. Преди време и кмета на Димитровград Иво Димов намекна за интерес към Димитровград.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Минерални бани с успешно участие на Ваканция&СПА експо

Автобус, пълен с пътници
Искат обществена поръчка за автобусни превозвачи в Хасково

Затвори