Звездно дебютно представяне за малките галактически танцьори

0

Звездните танцьори от Галаксико се завърнаха с 3 купи и още много други престижни награди от Ягодина Опън, след достойното си представяне в сола, дуети и малки групи в съответните танцови стилове и възрастови категории.

На 15-ти и 16-ти юни в град Ягодина, Сърбия, се състоя международният танцов фестивал – Ягодина Опън. Талантливите деца от Димитровград взеха активно участие в едно от първите им за тях представяния на международно ниво.

Хореографът и художествен ръководител на ОЦТИ,, Галаксико” – Тихомир Митев, представи на международна сцена и пред международното жури, своите най-малки и тепърва започващи състезателния си опит деца, които се съревноваха два дни с другите малки състезатели от страната и чужбина.

Общо 3 купи, две от които за 1-во място, и една купа за 2-ро място в малките групи грабнаха малките таланти от Димитровград. От представянето си в сола и дуети, танцьорите печелят общо 7 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала.

Не липсваха и представители от големите танцьори на Галаксико с опит и редица постижения, които също се представиха достойно и защитиха за пореден път името Галаксико. Те се завръщат с общо 6 златни и 3 сребърни медала.

За приноса и развитието в сферата на танцовото изкуство, Тихомир Митев получи грамота. Най-малкият участник от Галаксико, Мартин Димитров, бе удостоен от журито със специална награда – King of the dance, най-малък и талантлив развиващ се танцьор.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Телефонна измама
Пенсионерка хвърли 1 075 лева в поредната измама

Задигнаха 100 литра ракия от мазе в Димитровград

Затвори