Зацацарчване или как се каляваше стоманата

0

В детската градина, наречена Народно събрание, Делян изказа Елена на господина Сотир.

Той, като Главен прокурор, поиска имунитета на депутатката от БСП. Гарнира я със същите искания и за Борис Кърчев от ГЕРБ и Веселин Марешки, Кръстина Таскова и Пламен Христов от “Воля”. Направо в парламента зацвърча и зацацарча. Ама то така беше и с имунитета и на Добрев миналата година. Той си го даде доброволно и вероятно по инструкция на дружинния си ръководител Бойко Борисов. И като си даде имунитета, па да не би да хвана грип, чудят се разни уважаеми читатели. Искането за снемането на имунитета на Добрев се основаваше на доказателства, събрани от Софийска градска прокуратура за извършено в качеството му на министър на икономиката, енергетиката и туризма престъпление умишлена безстопанственост, от което е настъпила щета за НЕК ЕАД в размер на 4 561 697, 27 евро.

Деянието е извършено умишлено, последвали са значителни щети и случаят е особено тежък. Тъй рече тогава Цацаров. И какво става нататък с разследването? Ни привличане като обвиняем, ни прекратяване. Що така? Ама и боляровци питат Делян къде им е обещаната предизборна канализация? Ми няма я, пък май местни избори идват догодина. Бе, за едни местни, за други месни и да ни е сладко!

А, да. Забравихме да споменем и защо вицепремиерът Валери Симеонов се извинил на майките на децата с увреждания. Направил го, щото Волен Сидеров му рекъл: “Извини се, бе!”
Ей така се каляват и нервите, и стоманата.

 

Автор: Развигор Разколников

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – xnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасково – Атлетик/Куклен/ 1:0/видео/

Хасково удари Куклен с 1:0

Затвори