Заловиха крадци, дама изгоря с 3300 лева и 857 евро

0

Двама хасковлии са задържани за кражба. Вчера двамата на 20г. и 18г. са хванати от полицаите в момент на кражба на строителни материали от строящ се обект на булевард „Ст.Стамболов“ в Хасково.

Сигнал за това подал гражданин, който ги забелязал да товарят откраднатото в лек автомобил и позвънил на спешния телефон. Благодарение на това, момчетата са задържани и са върнали инкриминираните вещи с протокол по заведеното досъдебно производство.

За кражба в ареста на РУ Харманли са били и трима симеоновградчани, които на11-ти проникнали през отворен прозорец в жилище на свой съгражданин и задигнали газов котлон, електрическа бормашина и брадва. Тримата на 8г, 9г и 45г са доведени в управлението и признали, че са извършители и на друга кражба от мазе в града, станала преди дни, откъдето са откраднали 95 буркана зимнина.

За домова кражба е заведено досъдебно производство в РУ Хасково на 10-ти този месец. 46-годишната собственичка на жилище на улица „Гара движение“ е съобщила за проникване в него чрез избутване на стъклопакет на дограма на прозорец. Открадната е дамска чанта, в която имало 3300 лева, 857 евро и лични документи.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Пожар
Пожар от барбекю запали Лада и Рено

Мъж посяга на полицай след скандал с майка си

Затвори