Епизод VII: И КЗК се включи в изборите за кмет на Хасково, май?

0

За втори път Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) спря обществена поръчка, след като веднъж я разреши. Това го написахме вече /виж ТУК/.

Защо ли го направи. Може би, от притеснение кандидатът за кмет Добри Беливанов да не вземе да вземе втори мандат? Навсякъде се тръби, че уж ДПС го подкрепяли.

А защо основният играч – ГЕРБ, тогава не издигна кандидати в Маджарово и Стамболово, а ДПС няма такъв в Хасково, пита XNEWS, не само от свое име, ами и от това на читателите? Добавено с изпълнението на КЗК, което ту не уважи искането за налагане на временна мярка за спиране на обществената поръчка, хем най-накрая я спря… Това не означава ли, че при трети спечелил кандидат, парк край ДНА най-накрая ще има, ама заслугата няма да е на предишния кмет?

Да си върнат властта се точат и Гошовите хора, и само си вярват. Може да си заложат в платформата, освен изкуствените крави с бик, да направят и изкуствено блато под часовниковата кула. Там ще си сложат статуя на лелек, загризал жабок, хванал щъркела за гърлото.

Прекрасна картинка за самоизяждане, ако и призивът е никога да не се предаваме. Глупости! Отдавна сме предадени.

Единствено сексшоп (вижте водещата снимка) от друг град се вслуша почти в гласа на Хасково от нашата рубрика VOICES от 7 юли т.г. /виж ТУК/ и пусна обещаните играчки. Промоцията е с -69% за надуваеми кметове и общински съветници. Нищо, че липсва думичката “кандидати”. Видно е крайната дата на промоцията – 27.10.2019 г.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – xnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Facebook Skin
Facebook Skin
Затвори