Екзекуторс грабна фен титлата на ЦСКА

0

Фенклубът на ЦСКА Екзекуторс – Хасково взе титлата на 18-тия събор в националния курорт Минерални бани.

В оспорваната надпревара по футбол на малки вратички се записаха 6 отбора – Хасково, Свиленград, Харманли, Димитровград, Асеновград и Сливен, но на терена се явиха само четири. Предвид голямата жега, два отбора останаха по басейните в курорта. До финалния мач достигнаха тимовете на Хасково и Асеновград. Безкомпромисният съдия на турнира Тенчо даде край на финалната среща при резултат 1:1. Наложи се изпълнението на дузпи.

След майсторски спасявания на резервния вратар на хасковлии – Цецо, купата се качи за втора поредна година във витрината на Екзекуторс. Шампионският отбор бе в състав: бат Петьо /Старшината/, Цецо, Валери, Митко, Марин, Тишо /капитан/, Иван /Мелничарят/, Светослав /Джазо/ и мениджърът Дидо.

Двубоите на малки вратички се изиграха на обновеното игрище в училището на националния курорт с любезното съдействие на общината. Основният виновник за емоционалното събитие на феновете бе Иван Вълчев, който бе подготвил чеверме, торта и заря.

На събора феновете подкрепиха ПФК ЦСКА/София/ за съзиране на БФС и УЕФА за телевизионните права на отбора, където според ръководството на армейците има конфликт на интереси.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Червено-белите врътнаха хикс с розите

Код жега: Как да се предпазим от топлото време?
Опасно горещо време

Затвори