Ева Майдел: ЕС е най-доброто място за българския бизнес

0

“Едва ли има български бизнес, който би се развивал по-добре, ако България беше извън Европейския съюз (ЕС). Освен, че дава достъп до пазар от над 500 милиона души, ЕС е дългосрочен гарант за качество и стабилност на икономиката ни и задава посока на развитие. Затова той е най-доброто място за развитие на бълагрския бизнес.“ Това заяви българският евродепутатЕва Майдел в петък 15 март 2019г. по време на регионален форум на ПГЕРБ в Русе.

„За да запазим ЕС, той трябва да се занимава повече с конкретните нужди на гражданите и бизнеса. Затова и работих за улесняване на българския бизнес с инициативи като намаляването на таксите за преводи в евро, привличането на близо един милиард лева по плана Юнкер за почти 10 000 български компани, както и чрез приноса за създаването на първото в ЕС звено за техническа помощ за еврофинансиране.“ Това допълни Ева Майдел.

Освен нея на регионалния форум на ПГЕРБ участваха зам. – министърът на икономиката Александър Манолев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, председателят на ПГЕРБ Валя Чилова и над 100 предприемачи от няколко области на Северна България.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Радев изрази съболезнования за жертвите и пострадалите в Нова Зеландия

Тинейджър гепи телефон

Затвори