Димитровградски полицай с наградата от “Полицай на годината”

0

Димитровградският полицай Илия Захариев бе отличен за проявена от него гражданска позиция и съдействие за разкриването на участник в телефонни измами на възрастни хора от Димитровград и село Меричлери, съобщават от МВР.

Наградата му бе връчена на церемонията “Полицай на годината”.

Вътрешният министър връчи голямото отличие “Полицай на годината” на младши инспектор Стойчо Стоянов Яковски.

Маринов сърдечно благодари на колегите за избора да работят в системата на МВР и да продължават да изпълняват своята мисия, въпреки всички трудности, които срещат. По думите му, когато трябва да бъде наложено върховенството на закона, няма малки и големи победи, защото всеки един случай касае човешка съдба, човешки живот. В обръщението си към наградените вътрешният министър подчерта, че отличието е оценка на техния труд и този на колегите им, с които работят в екип.

Знак на уважение към работата на българската полиция бе присъствието на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров, на неговия заместник Иван Гешев, на директора на НСлС Борислав Сарафов, на началника на Националната служба за охрана ген.майор Данчо Дяков, на депутати от НС. На церемонията присъстваха политическото и професионално ръководство на МВР, директори на главни, областни, специализирани и административни дирекции, бивши министри, главни секретари и директори на структури на МВР.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Airplane airport c5546
Над 5,5 милиона пасажери са обслужени през тази година на морските летища

Винетки
От 17 декември започва продажбата на електронните винетки

Затвори