ГЕРБ-Хасково брани градинка като Курската дъга

0

ГЕРБ-Хасково брани като Курската дъга градинка в кв. “Куба”.
“Че нещо е законно, не го прави целесъобразно. Общината има много варианти да запази зелената площ, като вместо да одобри инвестиционния проект, обезщети собственика, купи собствеността, замени и ?т.н”, заяви областният координатор на ГЕРБ и депутат Делян Добрев. За обещаната преди 4 г. от него канализация на хасковския кв. “Болярово” пак нищо не каза. И за Елена Йончева, този път, също не каза. Сигурно ще се упражни по тези теми на предстоящите предизборни срещи.

Сладко нещо е политиката, особено, когато си на власт. Лесно се самозабравят упражняващите я. Няма друго обяснение случката с визитата на президента Румен Радев в Хасково. Посрещна го почетен военен строй. Официалните лица застанаха на стълбището на областната управа. От сградата й пък не се показа губернаторът Станислав Дечев, за да посрещне държавния глава. Сигурно е бил много зает, ама си има и етикет.

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – xnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Гришо мачка чаршафите с французойка

Делян Добрев: В Хасково се унищожават зелените площи(видео)

Затвори