Виктория Маринова с награда от СБЖ

0

Съюзът на българските журналисти със свое решение ще удостои посмъртно Виктория Маринова с приз за изявена гражданска позиция на церемония по връчването на годишните си награди, съобщиха нейни колеги от предаването „Детектор“ по русенската телевизия TVN, на което Вики бе водеща, пише Новини.бг

„Дори и да не беше журналист по професия, Вики беше такъв по призвание и сърце и със сигурност това признание е заслужено, без съзнателно да е търсено“, казват те.

На страницата на предаването колегите й публикуват картичка с думи на благодарност и признателност към Виктория от децата и екипа на Центъра за настаняване на деца и младежи с увреждания, известен в Русе като Розовата къща. Това е една от последните благотворителни инициативи на Виктория.

„Детското признание и обич е свидетелство за огромното й сърце, парченца от което ще носим стотици, а дори хиляди хора, които я познавахме!”, пишат журналистите.

Церемонията по награждаването ще бъде на 9 ноември от 18,00 часа в сградата на СБЖ на ул. „Граф Игнатиев“ 4 в София. Най-вероятно на церемонията ще присъства колега на Виктория от предаването „Детектор“, пише “Монитор”.

Източник: Новини.бг

Оставете Коментар

Предишна публикация:
sofia airport 3903b
Спря полетната информация на Летище София

Летище София
Прокуратурата няма да се намесва в процедурата за концесия на Летище София

Затвори